Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10345
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКрамаренко Сергій Сергійович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKramarenko Sergej, scientific director-
dc.contributor.advisorЮлевич Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorUlevich Olena, scientific director-
dc.contributor.authorОсіпов, Д. О.-
dc.date.accessioned2021-11-23T07:00:29Z-
dc.date.available2021-11-23T07:00:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОсіпов Д. О. Порівняльний аналіз мікробіологічних способів визначення якості молока і молочнокислих продуктів : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник С. С. Крамаренко, О. І. Юлевич. Миколаїв : МНАУ, 2021. 66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10345-
dc.description.abstractПредметом дослідження були мікробіологічні та фізико-хімічні характеристики молочнокислих продуктів при використанні різних заквасок. Робота виконувалась у мікробіологічному боксі із дотриманням усіх правил асептики. При посіві культур на поживні селективні середовища виконувались розведення сметани у дистильованій воді відносно методики бактеріологічних розведень дотримувались концентрації 1:10, 1:100, 1:1000. Метою кваліфікаційної роботи був порівняльний аналіз мікробіологічних способів визначення якості молока і молочних продуктів. Робота виконувалась у мікробіологічній лабораторії компанії «ПрАТ Лаклаліс-Миколаїв» із використанням типових методів посіву культур на агаризовану середу. Результатом проведених робіт є впровадження до рецептури виготовлення сметани комплекс із заквасок CHN-11 та HOLDBAC YB-B.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectмікробіотаuk_UA
dc.subjectзаквасочна культураuk_UA
dc.subjectконтроль якостіuk_UA
dc.subjectмолочні продуктиuk_UA
dc.subjectсметанаuk_UA
dc.titleПорівняльний аналіз мікробіологічних способів визначення якості молока і молочнокислих продуктівuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Осіпов.pdf837,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.