Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10345
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Крамаренко Сергій Сергійович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kramarenko Sergej, scientific director | - |
dc.contributor.advisor | Юлевич Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Ulevich Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Осіпов, Д. О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-23T07:00:29Z | - |
dc.date.available | 2021-11-23T07:00:29Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Осіпов Д. О. Порівняльний аналіз мікробіологічних способів визначення якості молока і молочнокислих продуктів : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник С. С. Крамаренко, О. І. Юлевич. Миколаїв : МНАУ, 2021. 66 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10345 | - |
dc.description.abstract | Предметом дослідження були мікробіологічні та фізико-хімічні характеристики молочнокислих продуктів при використанні різних заквасок. Робота виконувалась у мікробіологічному боксі із дотриманням усіх правил асептики. При посіві культур на поживні селективні середовища виконувались розведення сметани у дистильованій воді відносно методики бактеріологічних розведень дотримувались концентрації 1:10, 1:100, 1:1000. Метою кваліфікаційної роботи був порівняльний аналіз мікробіологічних способів визначення якості молока і молочних продуктів. Робота виконувалась у мікробіологічній лабораторії компанії «ПрАТ Лаклаліс-Миколаїв» із використанням типових методів посіву культур на агаризовану середу. Результатом проведених робіт є впровадження до рецептури виготовлення сметани комплекс із заквасок CHN-11 та HOLDBAC YB-B. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | мікробіота | uk_UA |
dc.subject | заквасочна культура | uk_UA |
dc.subject | контроль якості | uk_UA |
dc.subject | молочні продукти | uk_UA |
dc.subject | сметана | uk_UA |
dc.title | Порівняльний аналіз мікробіологічних способів визначення якості молока і молочнокислих продуктів | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Осіпов.pdf | 837,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.