Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10346
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКаратєєва Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKarateeva Helena, scientific director-
dc.contributor.authorСаготьян, А. О.-
dc.date.accessioned2021-11-23T07:08:59Z-
dc.date.available2021-11-23T07:08:59Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСаготьян А. О. Дослідження мікробіологічних показників м'яса різних тварин : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. І. Каратєєва . Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10346-
dc.description.abstractОб’єкт досліджень – мікробіологічні показники м'яса різних тварин. Предмет досліджень – аналіз ступеня бактеріологічного обсіменіння мяса тварин різних видів. Мета досліджень – дослідити мікробіологічні показники м'яса різних тварин та його якість і безпечність по бактеріологічного обсіменінню.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleДослідження мікробіологічних показників м'яса різних тваринuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Саготьян.pdf505,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.