Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10346
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Каратєєва Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Karateeva Helena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Саготьян, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-23T07:08:59Z | - |
dc.date.available | 2021-11-23T07:08:59Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Саготьян А. О. Дослідження мікробіологічних показників м'яса різних тварин : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. І. Каратєєва . Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10346 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт досліджень – мікробіологічні показники м'яса різних тварин. Предмет досліджень – аналіз ступеня бактеріологічного обсіменіння мяса тварин різних видів. Мета досліджень – дослідити мікробіологічні показники м'яса різних тварин та його якість і безпечність по бактеріологічного обсіменінню. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Дослідження мікробіологічних показників м'яса різних тварин | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Саготьян.pdf | 505,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.