Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10346
Title: Дослідження мікробіологічних показників м'яса різних тварин
Authors: Каратєєва Олена Іванівна, науковий керівник
Karateeva Helena, scientific director
Саготьян, А. О.
Issue Date: 2021
Citation: Саготьян А. О. Дослідження мікробіологічних показників м'яса різних тварин : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівник О. І. Каратєєва . Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с.
Abstract: Об’єкт досліджень – мікробіологічні показники м'яса різних тварин. Предмет досліджень – аналіз ступеня бактеріологічного обсіменіння мяса тварин різних видів. Мета досліджень – дослідити мікробіологічні показники м'яса різних тварин та його якість і безпечність по бактеріологічного обсіменінню.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10346
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Саготьян.pdf505,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.