Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10348
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Tribrat Ruslan, scientific director | - |
dc.contributor.advisor | Крамаренко Олександр Сергійович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kramarenko Alexander, scientific director | - |
dc.contributor.author | Артеменко, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-23T08:59:30Z | - |
dc.date.available | 2021-11-23T08:59:30Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Артеменко А. О. Технологія виробництва йогуртів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. кер. : Р. О. Трибрат, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 81 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10348 | - |
dc.description.abstract | Практичне значення. Отримані результати дозволять проводити більш науково обґрунтовані заходи, щодо контролю якості виробництва йогуртів, що пов’язано з неякісною сировиною, її фальсифікацією, порушенням технології виготовлення молочних продуктів тощо. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва йогуртів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Артменко.pdf | 1,7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.