Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10348
Title: Технологія виробництва йогуртів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ»
Authors: Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник
Tribrat Ruslan, scientific director
Крамаренко Олександр Сергійович, науковий керівник
Kramarenko Alexander, scientific director
Артеменко, А. О.
Issue Date: 2021
Citation: Артеменко А. О. Технологія виробництва йогуртів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. кер. : Р. О. Трибрат, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 81 с.
Abstract: Практичне значення. Отримані результати дозволять проводити більш науково обґрунтовані заходи, щодо контролю якості виробництва йогуртів, що пов’язано з неякісною сировиною, її фальсифікацією, порушенням технології виготовлення молочних продуктів тощо.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10348
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Артменко.pdf1,7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.