Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10348| Title: | Технологія виробництва йогуртів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» |
| Authors: | Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник Tribrat Ruslan, scientific director Крамаренко Олександр Сергійович, науковий керівник Kramarenko Alexander, scientific director Артеменко, А. О. |
| Issue Date: | 2021 |
| Citation: | Артеменко А. О. Технологія виробництва йогуртів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. кер. : Р. О. Трибрат, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 81 с. |
| Abstract: | Практичне значення. Отримані результати дозволять проводити більш науково обґрунтовані заходи, щодо контролю якості виробництва йогуртів, що пов’язано з неякісною сировиною, її фальсифікацією, порушенням технології виготовлення молочних продуктів тощо. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10348 |
| Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Артменко.pdf | 1,7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.