Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10350
Title: Тeхнoлoгiя вирoбництва печива в умoвах ТОВ «ТЕРНОВСЬКИЙ ХЛІБЗАВОД» м. Миколаїв
Authors: Petrova Olena, scientific director
Петрова Олена Іванівна, науковий керівник
Бірюк, В. В.
Issue Date: 2021
Citation: Бірюк В. В. Тeхнoлoгiя вирoбництва печива в умoвах ТОВ «ТЕРНОВСЬКИЙ ХЛІБЗАВОД» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 59 с.
Abstract: В даній роботі провели розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, провели оцінку якості готових виробів, проаналізували діючу технологію виготовлення печива на підприємстві та визначили економічну ефективність досліджень. Виявлено значну проблему ефективного розвитку хлібопекарської галузі, це - щорічне зменшення споживання хліба та хлібобулочних виробів. Основними факторами, які на це впливають слугують підвищені ціни на вироби та зменшення населення.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10350
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бирюк.pdf553,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.