Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10350
Title: | Тeхнoлoгiя вирoбництва печива в умoвах ТОВ «ТЕРНОВСЬКИЙ ХЛІБЗАВОД» м. Миколаїв |
Authors: | Petrova Olena, scientific director Петрова Олена Іванівна, науковий керівник Бірюк, В. В. |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Бірюк В. В. Тeхнoлoгiя вирoбництва печива в умoвах ТОВ «ТЕРНОВСЬКИЙ ХЛІБЗАВОД» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 59 с. |
Abstract: | В даній роботі провели розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, провели оцінку якості готових виробів, проаналізували діючу технологію виготовлення печива на підприємстві та визначили економічну ефективність досліджень. Виявлено значну проблему ефективного розвитку хлібопекарської галузі, це - щорічне зменшення споживання хліба та хлібобулочних виробів. Основними факторами, які на це впливають слугують підвищені ціни на вироби та зменшення населення. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10350 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.