Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10350
Назва: Тeхнoлoгiя вирoбництва печива в умoвах ТОВ «ТЕРНОВСЬКИЙ ХЛІБЗАВОД» м. Миколаїв
Автори: Petrova Olena, scientific director
Петрова Олена Іванівна, науковий керівник
Бірюк, В. В.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Бірюк В. В. Тeхнoлoгiя вирoбництва печива в умoвах ТОВ «ТЕРНОВСЬКИЙ ХЛІБЗАВОД» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 59 с.
Короткий огляд (реферат): В даній роботі провели розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, провели оцінку якості готових виробів, проаналізували діючу технологію виготовлення печива на підприємстві та визначили економічну ефективність досліджень. Виявлено значну проблему ефективного розвитку хлібопекарської галузі, це - щорічне зменшення споживання хліба та хлібобулочних виробів. Основними факторами, які на це впливають слугують підвищені ціни на вироби та зменшення населення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10350
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бирюк.pdf553,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.