Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10350
Назва: | Тeхнoлoгiя вирoбництва печива в умoвах ТОВ «ТЕРНОВСЬКИЙ ХЛІБЗАВОД» м. Миколаїв |
Автори: | Petrova Olena, scientific director Петрова Олена Іванівна, науковий керівник Бірюк, В. В. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Бірюк В. В. Тeхнoлoгiя вирoбництва печива в умoвах ТОВ «ТЕРНОВСЬКИЙ ХЛІБЗАВОД» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 59 с. |
Короткий огляд (реферат): | В даній роботі провели розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, провели оцінку якості готових виробів, проаналізували діючу технологію виготовлення печива на підприємстві та визначили економічну ефективність досліджень. Виявлено значну проблему ефективного розвитку хлібопекарської галузі, це - щорічне зменшення споживання хліба та хлібобулочних виробів. Основними факторами, які на це впливають слугують підвищені ціни на вироби та зменшення населення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10350 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бирюк.pdf | 553,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.