Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10351
Назва: Технологія виробництва рубаних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Вітовського району
Автори: Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник
Tribrat Ruslan, scientific director
Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник
Danylchuk Galina, scientific director
Бойко, А. В.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Бойко А. В. Технологія виробництва рубаних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Вітовського району : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Р. О. Трибрат, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 54 с.
Короткий огляд (реферат): Дослідження проводились в умовах ТОВ ВЗП «Еліка». Вивчено та проаналізовано асортимент готової продукції, технологічні схеми виробництва рубаних напівфабрикатів, технологічні лінії і обладнання в м’ясному цеху, потребу в сировині та допоміжних матеріалах для їх виробництва, технохімічний контроль і управління якістю та безпекою на підприємстві, гігієну і санітарію підприємства. Визначена економічна ефективність виробництва рубаних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «Еліка».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10351
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бойко.pdf558,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.