Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10351
Назва: | Технологія виробництва рубаних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Вітовського району |
Автори: | Трибрат Руслан Олександрович, науковий керівник Tribrat Ruslan, scientific director Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник Danylchuk Galina, scientific director Бойко, А. В. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Бойко А. В. Технологія виробництва рубаних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Вітовського району : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Р. О. Трибрат, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 54 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дослідження проводились в умовах ТОВ ВЗП «Еліка». Вивчено та проаналізовано асортимент готової продукції, технологічні схеми виробництва рубаних напівфабрикатів, технологічні лінії і обладнання в м’ясному цеху, потребу в сировині та допоміжних матеріалах для їх виробництва, технохімічний контроль і управління якістю та безпекою на підприємстві, гігієну і санітарію підприємства. Визначена економічна ефективність виробництва рубаних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «Еліка». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10351 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бойко.pdf | 558,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.