Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10352
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorPetrova Olena, scientific director-
dc.contributor.advisorПетрова Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorДанильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorDanylchuk Galina, scientific director-
dc.contributor.authorБубнова, В. А.-
dc.date.accessioned2021-11-23T09:36:19Z-
dc.date.available2021-11-23T09:36:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБубнова В. А. Технологія виробництва плавлених сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10352-
dc.description.abstractМетою дослідження було вивчення і аналіз особливостей технології виробництва плавлених сирів, потреби та вимог якості до сировини і готової продукції. Для досягнення мети були поставлені такі завдання: вивчити та проаналізувати технологію виробництва плавлених сирів, основні вимоги і підготовку сировини, потребу в сировині і матеріалах для виробництва плавлених сирів, технологічний контроль та органолептичну оцінку якості продукції, санітарно гігієнічні вимоги при виробництві плавлених сирів. Об’єктом дослідження слугували плавлені сири: плавлені скибкові, плавлені пастоподібні, плавлені копчені і плавлені солодкі. Предметом дослідження були технологія виробництва плавлених сирів, технологічні процеси, технологічне обладнання, продуктовий набір та якість сировини і готової продукції. Дослідження проводились методом порівняння поміж собою трьох видів продукції: «Янтар», «Копчений» і «Слайси». Дослідження проводились в умовах Новоодеська філія «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». Вивчено та проаналізовано технологію виробництва плавлених сирів, вимоги до сировини, її підбір та підготовка, потребу в сировині та допоміжних матеріалах для виробництва плавлених сирів, технологічний контроль та органолептичну оцінку плавлених сирів, застосування НАССР для забезпечення якості сирів та санітарно-гігієнічні вимоги при виробництві плавлених сирів. Визначена економічна ефективність виробництва трьох видів плавлених сирів в умовах Новоодеська філія «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва плавлених сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бубнова.pdf582,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.