Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10352
Назва: | Технологія виробництва плавлених сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» |
Автори: | Petrova Olena, scientific director Петрова Олена Іванівна, науковий керівник Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник Danylchuk Galina, scientific director Бубнова, В. А. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Бубнова В. А. Технологія виробництва плавлених сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 60 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження було вивчення і аналіз особливостей технології виробництва плавлених сирів, потреби та вимог якості до сировини і готової продукції. Для досягнення мети були поставлені такі завдання: вивчити та проаналізувати технологію виробництва плавлених сирів, основні вимоги і підготовку сировини, потребу в сировині і матеріалах для виробництва плавлених сирів, технологічний контроль та органолептичну оцінку якості продукції, санітарно гігієнічні вимоги при виробництві плавлених сирів. Об’єктом дослідження слугували плавлені сири: плавлені скибкові, плавлені пастоподібні, плавлені копчені і плавлені солодкі. Предметом дослідження були технологія виробництва плавлених сирів, технологічні процеси, технологічне обладнання, продуктовий набір та якість сировини і готової продукції. Дослідження проводились методом порівняння поміж собою трьох видів продукції: «Янтар», «Копчений» і «Слайси». Дослідження проводились в умовах Новоодеська філія «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». Вивчено та проаналізовано технологію виробництва плавлених сирів, вимоги до сировини, її підбір та підготовка, потребу в сировині та допоміжних матеріалах для виробництва плавлених сирів, технологічний контроль та органолептичну оцінку плавлених сирів, застосування НАССР для забезпечення якості сирів та санітарно-гігієнічні вимоги при виробництві плавлених сирів. Визначена економічна ефективність виробництва трьох видів плавлених сирів в умовах Новоодеська філія «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10352 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бубнова.pdf | 582,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.