Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10353
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Strikha Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Петренко, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-23T09:45:22Z | - |
dc.date.available | 2021-11-23T09:45:22Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Петренко В. А. Технологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10353 | - |
dc.description.abstract | Завдання досліджень: проаналізувати діючу на підприємстві технології виготовлення напівкопчених ковбас, провести розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, встановити вихід готової продукції, провести оцінку якості ковбас, опрацювати вибірковий матеріал методом варіаційної статистики та визначити економічну ефективність досліджень. Встановлено, що напівкопчена ковбаса «Українська», виготовлена за традиційною технологією термообробки та рецептурою мала кращі якісні показники та була найбільш придатною для зберігання порівняно з ковбасами виробленими за інтенсивною технологією. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Галаєва.pdf | 491,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.