Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10353
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтріха Людмила Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStrikha Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorПетренко, В. А.-
dc.date.accessioned2021-11-23T09:45:22Z-
dc.date.available2021-11-23T09:45:22Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПетренко В. А. Технологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10353-
dc.description.abstractЗавдання досліджень: проаналізувати діючу на підприємстві технології виготовлення напівкопчених ковбас, провести розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, встановити вихід готової продукції, провести оцінку якості ковбас, опрацювати вибірковий матеріал методом варіаційної статистики та визначити економічну ефективність досліджень. Встановлено, що напівкопчена ковбаса «Українська», виготовлена за традиційною технологією термообробки та рецептурою мала кращі якісні показники та була найбільш придатною для зберігання порівняно з ковбасами виробленими за інтенсивною технологією.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Галаєва.pdf491,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.