Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10353
Title: Технологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв
Authors: Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha Ludmila, scientific director
Петренко, В. А.
Issue Date: 2021
Citation: Петренко В. А. Технологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 61 с.
Abstract: Завдання досліджень: проаналізувати діючу на підприємстві технології виготовлення напівкопчених ковбас, провести розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, встановити вихід готової продукції, провести оцінку якості ковбас, опрацювати вибірковий матеріал методом варіаційної статистики та визначити економічну ефективність досліджень. Встановлено, що напівкопчена ковбаса «Українська», виготовлена за традиційною технологією термообробки та рецептурою мала кращі якісні показники та була найбільш придатною для зберігання порівняно з ковбасами виробленими за інтенсивною технологією.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10353
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Галаєва.pdf491,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.