Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10355
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Strikha Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Єліневський, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-23T09:53:34Z | - |
dc.date.available | 2021-11-23T09:53:34Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Єліневський В. В. Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 64 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10355 | - |
dc.description.abstract | Завдання досліджень: проаналізувати діючу на підприємстві технологію варених ковбас, провести розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, встановити вихід готової продукції, провести оцінку якості ковбас, опрацювати вибірковий матеріал методом варіаційної статистики та визначити економічну ефективність досліджень. Встановлено, що сирокопчені ковбасні вироби при інтенсивному способі виготовлення характеризувались мали кращі якісні та кількісні показники. При замочуванні ковбасних оболонок у розчині консервантів подовжується строк зберігання виробів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Єліневський.pdf | 701,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.