Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10355
Title: Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв
Authors: Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha Ludmila, scientific director
Єліневський, В. В.
Issue Date: 2021
Citation: Єліневський В. В. Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 64 с.
Abstract: Завдання досліджень: проаналізувати діючу на підприємстві технологію варених ковбас, провести розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині, встановити вихід готової продукції, провести оцінку якості ковбас, опрацювати вибірковий матеріал методом варіаційної статистики та визначити економічну ефективність досліджень. Встановлено, що сирокопчені ковбасні вироби при інтенсивному способі виготовлення характеризувались мали кращі якісні та кількісні показники. При замочуванні ковбасних оболонок у розчині консервантів подовжується строк зберігання виробів.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10355
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єліневський.pdf701,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.