Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10362
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorPetrova Olena, scientific director-
dc.contributor.advisorПетрова Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.authorКоврига, Т. О.-
dc.date.accessioned2021-11-23T13:57:21Z-
dc.date.available2021-11-23T13:57:21Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКоврига Т. О. Технологія виробництва сосисок в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10362-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва сосисок в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коврига.pdf1,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.