Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10363
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorPetrova Olena, scientific director-
dc.contributor.advisorПетрова Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.authorКужілко, А. П.-
dc.date.accessioned2021-11-24T07:48:09Z-
dc.date.available2021-11-24T07:48:09Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКужілко А. П. Технологія виробництва голубців в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10363-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній дипломній роботі здійснено аналіз сучасного стану виробництва голубців; представлено огляд асортименту голубців; визначені вимоги до сировини та сформовані вимоги до органолептичних та фізико-хімічних показників якості голубців. Також описано технологію виробництва голубців та складено технологічну систему виробництваuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва голубців в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кужилко.pdf784,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.