Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10363
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Petrova Olena, scientific director | - |
dc.contributor.advisor | Петрова Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Кужілко, А. П. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-24T07:48:09Z | - |
dc.date.available | 2021-11-24T07:48:09Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кужілко А. П. Технологія виробництва голубців в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10363 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній дипломній роботі здійснено аналіз сучасного стану виробництва голубців; представлено огляд асортименту голубців; визначені вимоги до сировини та сформовані вимоги до органолептичних та фізико-хімічних показників якості голубців. Також описано технологію виробництва голубців та складено технологічну систему виробництва | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва голубців в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кужилко.pdf | 784,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.