Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10363
Назва: | Технологія виробництва голубців в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. Миколаїв |
Автори: | Petrova Olena, scientific director Петрова Олена Іванівна, науковий керівник Кужілко, А. П. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Кужілко А. П. Технологія виробництва голубців в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 69 с. |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній дипломній роботі здійснено аналіз сучасного стану виробництва голубців; представлено огляд асортименту голубців; визначені вимоги до сировини та сформовані вимоги до органолептичних та фізико-хімічних показників якості голубців. Також описано технологію виробництва голубців та складено технологічну систему виробництва |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10363 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кужилко.pdf | 784,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.