Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10369
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Strikha Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Галаєва, І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-24T08:40:37Z | - |
dc.date.available | 2021-11-24T08:40:37Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Галаєва І. В. Технологія виробництва грудинки в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 62 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10369 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт: Технології виробництва м’ясопродуктів з використанням різних розсолів. Мета: Проаналізувати технологічний процес виготовлення варено–копчених виробів із свинини за двох способів. Аналіз діючої на підприємстві технологій виготовлення варено–копчених грудинок. Аналіз параметрів технологічних операцій виготовлення варено–копчених грудинок. Розрахунок потреби в основній та допоміжній сировині. Вихід готової продукції та оцінка якості. Економічна ефективність порівнюваємих способів. Основні методики досліджень: Розрахунки виконували за стандартними формулами. Оцінку якості визначали за методиками Л.В. Антіпової 2001. Результати досліджень: В роботі проаналізовано два способи виготовлення варено–копчених виробів із свинини, обґрунтовано розрахунки продуктового балансу виготовлення цих виробів та параметри основних технологічних операцій. Основні висновки і пропозиції: На підставі досліджень обґрунтовано доцільність впровадження способу приготування варено–копчених грудинок виготовлених при солінні у багатокомпонентних розсолах. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва грудинки в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Петренко.pdf | 459,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.