Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10371
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorStrikha Ludmila, scientific director-
dc.contributor.advisorСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.authorПогорєлова, А. О.-
dc.date.accessioned2021-11-24T13:48:21Z-
dc.date.available2021-11-24T13:48:21Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПогорєлова А. О. Технологія виготовлення варених ковбас в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10371-
dc.description.abstractМета дослідження: визначити якість ковбас, виготовлених з різними добавками та їх технологія виробництва. Завдання дослідження: проаналізувати технологію вареної ковбаси на підприємстві, розрахувати попит на основні допоміжні матеріали, визначити вихід готової продукції, оцінити якість ковбаси та визначити економічну ефективність. Доведено, що варена ковбаса «Московська», виготовлена з зволожуючою добавкою каррагенан, має найвищий попит і кращу якість, ніж ковбаса з іншими добавкамиuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виготовлення варених ковбас в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Погорелова.pdf539,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.