Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10371
Title: | Технологія виготовлення варених ковбас в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв |
Authors: | Strikha Ludmila, scientific director Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник Погорєлова, А. О. |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Погорєлова А. О. Технологія виготовлення варених ковбас в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха. Миколаїв : МНАУ, 2021. 69 с. |
Abstract: | Мета дослідження: визначити якість ковбас, виготовлених з різними добавками та їх технологія виробництва. Завдання дослідження: проаналізувати технологію вареної ковбаси на підприємстві, розрахувати попит на основні допоміжні матеріали, визначити вихід готової продукції, оцінити якість ковбаси та визначити економічну ефективність. Доведено, що варена ковбаса «Московська», виготовлена з зволожуючою добавкою каррагенан, має найвищий попит і кращу якість, ніж ковбаса з іншими добавками |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10371 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Погорелова.pdf | 539,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.