Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10374
Назва: | Технологія виробництва равіолі в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Вітовського району |
Автори: | Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник Strikha Ludmila, scientific director Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник Danylchuk Galina, scientific director Фаріонова, К. Ю. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Фаріонова К. Ю. Технологія виробництва равіолі в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Вітовського району : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Л. О. Стріха, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 50 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження було вивчення факторів, які сприяють зменшенню витрат на виробництво, більш повному використанню основної та додаткової сировини, розширенню асортименту, підвищенню якості та подовженню терміну придатності готового продукту. Для досягнення мети були поставлені такі завдання: вивчити і проаналізувати технологію виробництва равіолі, технологічне обладнання для виробництва равіолі, процеси обробки сировини для виготовлення равіолі, приготування тіста і фаршу для равіолі та їх формування. Об’єктом дослідження слугували равіолі: . Предметом дослідження були технологія виробництва равіолі, технологічне обладнання та технологічні процеси вироблення равіолі. Дослідження проводились в умовах ТОВ ВЗП «Еліка». Вивчено та проаналізовано технологію виробництва равіолі, технологічне обладнання, обробку і підготовку основної та допоміжної сировини, процес формування равіолі. Визначена економічна ефективність виробництва равіолі в умовах ТОВ ВЗП «Еліка». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10374 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фаріонова.pdf | 922,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.