Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10375
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПідпала Тетяна Василівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPodpalaya Tatiana, scientific director-
dc.contributor.authorШишкіна, Н. Д.-
dc.date.accessioned2021-11-24T14:05:55Z-
dc.date.available2021-11-24T14:05:55Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationШишкіна Н. Д. Технологія виробництва хліба «Бородинський» в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 59 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10375-
dc.description.abstractАктуальність роботи полягає в тому, що визначення якісних показників хліба відповідно до технології виготовлення та рецептур має важливе значеня, оскільки хліб є необхідним продуктом у харчюванні людей. Об’єктом дослідження були технологічні умови та способи виготовлення хліба «Бородинського» за різними рецептами. Предметом дослідження були параметри маси готової продукції та органолептичні показники хліба «Бородинського». Мета досліджень: визначення якісних показників хліба «Бородинський». Завдання досліджень: оцінити асортимент, дослідити технології приготування хлібних виробів, встановити оцінки якості хліба за органолептичними показниками. У результаті виконаних досліджень оцінили технологічні процеси та якісні показники хліба «Бородинський», виготовленого за різними рецептами. Висновки і пропозиції зроблені на підставі одержаних результатів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва хліба «Бородинський» в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод»uk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шишкіна.pdf903,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.