Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10376
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorPetrova Olena, scientific director-
dc.contributor.advisorПетрова Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.authorЯковенко, К. М.-
dc.date.accessioned2021-11-24T14:11:44Z-
dc.date.available2021-11-24T14:11:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЯковенко К. М. Технологія виробництва котлет в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В.» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10376-
dc.description.abstractВ роботі проведено огляд літератури з загальної характеристики сировини та технологічного процесу страв з рибної котлетної маси, запропоновано використання гомогенізованого ядра волоського горіху у складі котлет рибних, проведено обґрунтування рецептурного складу. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціяхuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва котлет в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В.» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Яковенко.pdf677,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.