Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10376
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Petrova Olena, scientific director | - |
dc.contributor.advisor | Петрова Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Яковенко, К. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-24T14:11:44Z | - |
dc.date.available | 2021-11-24T14:11:44Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Яковенко К. М. Технологія виробництва котлет в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В.» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 60 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10376 | - |
dc.description.abstract | В роботі проведено огляд літератури з загальної характеристики сировини та технологічного процесу страв з рибної котлетної маси, запропоновано використання гомогенізованого ядра волоського горіху у складі котлет рибних, проведено обґрунтування рецептурного складу. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва котлет в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В.» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Яковенко.pdf | 677,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.