Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10376
Title: | Технологія виробництва котлет в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В.» м. Миколаїв |
Authors: | Petrova Olena, scientific director Петрова Олена Іванівна, науковий керівник Яковенко, К. М. |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Яковенко К. М. Технологія виробництва котлет в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В.» м. Миколаїв : дипломна робота здобувача вищої освіти IV курсу : спеціальність 181 - «Харчові технології» / наук. керівник О. І. Петрова. Миколаїв : МНАУ, 2021. 60 с. |
Abstract: | В роботі проведено огляд літератури з загальної характеристики сировини та технологічного процесу страв з рибної котлетної маси, запропоновано використання гомогенізованого ядра волоського горіху у складі котлет рибних, проведено обґрунтування рецептурного складу. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10376 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Яковенко.pdf | 677,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.