Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10529
Назва: Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СГПП «ТЕХМЕТ-ЮГ» Миколаївського району
Автори: Патрєва, Людмила Семенівна, науковий керівник
Patreva, Ludmila, scientific director
Ветушко, А. С.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Ветушко А. С. Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СГПП «ТЕХМЕТ-ЮГ» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Л. С. Патрєва. Миколаїв : МНАУ, 2021. 89 с.
Короткий огляд (реферат): Робота містить 85 сторінки комп’ютерного тексту, 14 таблиць, 1 рисунок. При написанні роботи використано 42 бібліографічних джерел. Тема роботи: „Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району”. Мета досліджень – проаналізувати існуючу технологію виробництва свинини у господарстві та розробити шляхи її удосконалення. Для реалізації поставленої мети були поставлені такі задачі:  розробити шляхи покращення технології вирощування молодняку свиней, яка існує у господарстві;  проаналізувати відгодівельні якості свиней різних порід та поєднань;  виявити корелятивні зв’язки між фізіологічними ознаками та відгодівельними якостями. Об’єкт дослідження – технологія виробництва свинини, аналіз розвитку молодняка на відгодівлі, дослідження відгодівельних і відтворювальних якостей та фізіологічних ознак. Методи досліджень – зоотехнічні; гістологічні; економіко-статистичні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10529
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Ветушко.pdf2,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.