Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10529
Назва: | Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СГПП «ТЕХМЕТ-ЮГ» Миколаївського району |
Автори: | Патрєва, Людмила Семенівна, науковий керівник Patreva, Ludmila, scientific director Ветушко, А. С. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Ветушко А. С. Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СГПП «ТЕХМЕТ-ЮГ» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Л. С. Патрєва. Миколаїв : МНАУ, 2021. 89 с. |
Короткий огляд (реферат): | Робота містить 85 сторінки комп’ютерного тексту, 14 таблиць, 1 рисунок. При написанні роботи використано 42 бібліографічних джерел. Тема роботи: „Технологія виробництва свинини та шляхи її удосконалення в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району”. Мета досліджень – проаналізувати існуючу технологію виробництва свинини у господарстві та розробити шляхи її удосконалення. Для реалізації поставленої мети були поставлені такі задачі: розробити шляхи покращення технології вирощування молодняку свиней, яка існує у господарстві; проаналізувати відгодівельні якості свиней різних порід та поєднань; виявити корелятивні зв’язки між фізіологічними ознаками та відгодівельними якостями. Об’єкт дослідження – технологія виробництва свинини, аналіз розвитку молодняка на відгодівлі, дослідження відгодівельних і відтворювальних якостей та фізіологічних ознак. Методи досліджень – зоотехнічні; гістологічні; економіко-статистичні. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10529 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Ветушко.pdf | 2,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.