Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10539
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКрамаренко, Олександр Сергійович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKramarenko, Alexander, scientific director-
dc.contributor.authorІванова, К. М.-
dc.date.accessioned2021-12-20T14:05:15Z-
dc.date.available2021-12-20T14:05:15Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationІванова К. М. Технологія виробництва молока та її удосконалення в умовах ДП «ПЛЕМРЕПРОДУКТОР «СТЕПОВЕ» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10539-
dc.description.abstractВипускна кваліфікаціна робота на тему: «Технологія виробництва молока та її удосконалення в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району виконана на 81 сторінці комп’ютерного тексту, включає 12 таблиць, 6 додатків. Список літературних джерел нараховує 52 найменування. Актуальність даної роботи полягає в тому, що на прикладі господарства ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району досліджувались існуючі технології виробництва молока. Метою роботи було визначення ефективності використання української червоної молочної породи. Відповідно до мети були передбаченні завдання: • надати характеристику системі та способу утримання корів; • дослідити організацію годівлі молочної худоби; • оцінити технологію доїння корів; • проаналізувати рівень молочної продуктивності корів; • розрахувати економічну ефективність інтенсивної технології виробництва молока. У роботі надана описова характеристика технології виробництва молока з використанням сучасних технологічних рішень при механізації та автоматизації трудомістких процесів, зокрема процесу доїння, напування, роздавання кормів. Охарактеризовано прояв генетичного потенціалу худоби української червоної молочної породи за умов годівлі тварин соковитими, грубими і концентрованими кормами у зимовий період та зеленими і концентрованими – влітку. Зроблені висновки і пропозиції господарству щодо ефективності виробництва молока в умовах внутрішньогосподарської спеціалізації племінного господарства.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectдоїнняuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectпородаuk_UA
dc.subjectкороваuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва молока та її удосконалення в умовах ДП «ПЛЕМРЕПРОДУКТОР «СТЕПОВЕ» Миколаївського районуuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Іванова.pdf6,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.