Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10542
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kyrychenko, Viktor, scientific director | - |
dc.contributor.author | Кривокульська, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-21T07:01:21Z | - |
dc.date.available | 2021-12-21T07:01:21Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кривокульська О. В. Технологія виробництва продукції птахівництва в умовах СТОВ «ПРОМІНЬ» Новоодеського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник В. А. Кириченко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 82 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10542 | - |
dc.description.abstract | Випускну кваліфікаційну роботу викладено на 82 сторінках комп’ютерного тексту з використанням 42 бібліографічних джерел. До роботи внесено 15 таблиць, 7 рисунків та 6 додатків. Тема випускної кваліфікаційної роботи «Технологія виробництва продукції птахівництва в умовах СТОВ «Промінь» Новоодеського району». Об’єкт дослідження – технологія вирощування каченят на м’ясо. Предмет дослідження – показники росту і розвитку каченят кросу «Темп» при вирощуванні до 7-тижневого віку, їх життєздатність, раціони годівлі. Мета досліджень – аналіз технології вирощування каченят та пошук шляхів її удосконалення. Відповідно до мети в задачу досліджень входило: проаналізувати систему вирощування молодняку, провести аналіз раціонів годівлі каченят, дослідити динаміку живої маси, середньодобових та відносних приростів каченят у рівновагових угрупованнях протягом періоду вирощування, визначити збереженість каченят в процесі вирощування, дослідити ветеринарно-санітарні заходи, що застосовуються в господарстві, визначити економічну ефективність запропонованих заходів вирощування каченят. Проведеними дослідженнями встановлено, що вирощування каченят у рівновагових угрупованнях сприяє підвищенню основних зоотехнічних і економічних показників, що проявляються у збільшенні живої маси у 7-тижневому віці на 86,2 г і становить 2991,5 г, збереженості – на 1%, що дає можливість збільшення прибутку на 0,94 грн/гол. і підвищення рентабельності на 6,02%. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | крос | uk_UA |
dc.subject | лінія | uk_UA |
dc.subject | утримання | uk_UA |
dc.subject | каченята | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | вирощування | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продукції птахівництва в умовах СТОВ «ПРОМІНЬ» Новоодеського району | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Кривокульська.pdf | 1,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.