Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10546
Назва: | Інтенсивна технологія виробництва молока в умовах племзаваду СТОВ «ПРОМІНЬ» Первомайського району |
Автори: | Підпала, Тетяна Василівна, науковий керівник Podpalaya, Tatiana, scientific director Повжик, О. |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Повжик О. Інтенсивна технологія виробництва молока в умовах племзаваду СТОВ «ПРОМІНЬ» Первомайського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 82 с. |
Короткий огляд (реферат): | Випускна кваліфікаційна робота на тему «Інтенсивна технологія виробництва молока в умовах племзаводу СТОВ «Промінь» Первомайського району» викладена на 82 сторінках комп’ютерного тексту і включає: вступ; літературно-патентний огляд; експериментальну частину; технологічну частину; економічну частину; охорону довкілля; охорону праці та безпека в надзвичайних ситуаціях; висновки і пропозиції; список використаних джерел. Робота включає 18 таблиць, 6 рисунків, 3 додатки і 56 літературних джерел. Робота виконана на актуальну тему, оскільки присвячена вивченню інтенсивної технології виробництва молока з використанням найбільш поширеної спеціалізованої молочної породи – голштинської. За умов максимальної механізації та автоматизації техннологічних процесів для тварин створюються комфортні умови експлуатації, що сприяє прояву високої продуктивності молочної худоби. Досліджувана тема розкрита в результаті виконання таких завдань: охарактеризувати умови безприв’язного утримання корів голштинської породи; оцінити однотипну годівлю корів за умов безприв’язно-боксового утримання; охарактеризувати технологію доїння корів за безприв’язного утримання; оцінити продуктивні та технологічні властивості молочної худоби голштинської породи; визначити особливості поведінки корів за інтенсивної технології виробництва молока; визначити технологію переробки тваринницької сировини; встановити ефективність інтенсивної технології виробництва молока. За результатами проведених досліджень і даних щодо вивчення інтенсивної технології виробництва молока зроблено висновки і пропозиції, які характеризують особливості такої технології, а також мають практичне значення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10546 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Повжик.pdf | 3,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.