Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10552
Назва: Покращення показників продуктивності свиноматок в умовах СГПП «ТЕХМЕТ-ЮГ» Миколаївського району
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Люта, Ірина Миколаївна, науковий керівник
Lyuta, Iryna, scientific director
Цендра, К. І.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Цендра К. І. Покращення показників продуктивності свиноматок в умовах СГПП «ТЕХМЕТ-ЮГ» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівник О. О. Стародубець, І. М. Люта. Миколаїв : МНАУ, 2021. 88 с.
Короткий огляд (реферат): Випускна кваліфікаційна робота складається із вступу, літературно-патентного огляду, експериментальної, технологічної, економічної частин, технології переробки тваринницької сировини, охорони довкілля, охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, висновків, пропозицій, списку використаних джерел і додатків. Робота виконана на 88 сторінках, має 5 рисунків, 20 таблиць, 5 додатків, 60 використаних джерел літератури. Темою дипломної роботи було покращення показників продуктивності свиноматок та підсисних поросят в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району. Об’єктом дослідження були свиноматки великої білої породи та підсисні поросята, що були отримані від них. Предметом досліджень були показники живої маси та прирости тварин у різні періоди в залежності від складу раціону. Метою даної роботи є проведення аналізу раціонів годівлі свиноматок та підсисних поросят, покращення показників продуктивності тварин за рахунок вдосконалення раціонів годівлі в умовах СГПП «Техмет-Юг» Миколаївського району Миколаївської області. Для реалізації зазначеної мети було поставлено перелік питань, які підлягали дослідженню: 1. оцінити показники продуктивності свиноматок; 2. оцінити поживність раціонів годівлі поросних свиноматок; 3. оцінити залежність продуктивності свиноматок від вмісту певних компонентів у раціонах годівлі; 4. оцінити залежність показників росту і розвитку підсисних поросят від раціонів їх годівлі. Під час проведення досліджень було визначено залежність показників росту і розвитку підсисних поросят від годівлі свиноматок під час поросності. В результаті досліджень було встановлено, що премікси, які згодовували тваринам, позитивно вплинули на їх продуктивність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10552
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Цендра.pdf1,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.