Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10558
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорчук, Валентина Григорівна-
dc.contributor.authorFedorchuk, Valentina-
dc.date.accessioned2021-12-21T11:56:22Z-
dc.date.available2021-12-21T11:56:22Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТехнологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Частина 2 : метод. реком. до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 "Менеджмент" денної форми навчання / уклад. : В. Г. Федорчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10558-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Частина 2uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-pererobki-i-zberigannya-silskogospodarskoyi-produkciyi-073.pdf1,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.