Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10558
Title: Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Частина 2
Authors: Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Issue Date: 2021
Citation: Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Частина 2 : метод. реком. до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 "Менеджмент" денної форми навчання / уклад. : В. Г. Федорчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 44 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10558
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnologiya-pererobki-i-zberigannya-silskogospodarskoyi-produkciyi-073.pdf1,85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.