Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10558| Title: | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Частина 2 |
| Authors: | Федорчук, Валентина Григорівна Fedorchuk, Valentina |
| Issue Date: | 2021 |
| Citation: | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Частина 2 : метод. реком. до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "Бакалавр" спеціальності 073 "Менеджмент" денної форми навчання / уклад. : В. Г. Федорчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 44 с. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10558 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| tehnologiya-pererobki-i-zberigannya-silskogospodarskoyi-produkciyi-073.pdf | 1,85 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.