Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1057
Назва: Особливості виробництва сиркових десертів
Особенности производства творожных десертов
Features production curd desserts.
Автори: Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Чумачова, Т. Ю.
Chumachova, T.
Ключові слова: Технологія
пастеризація
сиропридатність
стабілізатор
сиркові десерти
загальний комплексний показник якості
Технология
пастеризация
сыропригодность
стабилизатор
творожные десерты
общий комплексный показатель качества
Тechnology
pasteurization
syroprigodnost stabilizer
cheese desserts
total comprehensive indicator of quality
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Назаренко І. В. Особливості виробництва сиркових десертів / І. В. Назаренко, Т. Ю. Чумачова // Вісник аграрної науки Причорномор’я. –2013. – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 99–103.
Короткий огляд (реферат): Досліджено технологію виробництва сиркових десертів в умовах молокопереробного підприємства м. Миколаєва. Обґрунтовано та вдосконалено технологію виробництва сиркових десертів на основі кисломолочного сиру з використанням в рецептурній композиції стабілізатора для покращення органолептичних властивостей та запобігання відстоювання сироватки в процесі зберігання
Исследована технология производства творожных десертов в условиях молокоперерабатывающего предприятия г. Николаева. Обоснована и усовершенствована технология производства творожных десертов на основе творога с использованием в рецептурной композиции стабилизатора для улучшения органолептических свойств и предотвращения отстаивания сыворотки в процессе хранения
The technology of production of cheese desserts in the conditions of Nikolayev dairy enterprise. The production techniques of cheese curd desserts using prescription stabilizer composition for improving the organoleptic properties and preventing the sedimentation of serum during storage were proved
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1057
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (76). - Т. 2. - Ч. 2.
Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n76v4r2013t2c2nazarenko.pdf373,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.