Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10595
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorРаботін, Ю. А., науковий керівник-
dc.contributor.advisorRabotin, Yu., scientific director-
dc.contributor.authorВорона, О. Р.-
dc.contributor.authorVorona, O.-
dc.date.accessioned2021-12-28T08:24:15Z-
dc.date.available2021-12-28T08:24:15Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationВорона О. Р. Національні особливості продовольчої безпеки України// Трансформація фінансової системи України: тенденції та перспективи розвитку : матеріали V всеукр. наук.-практ. конфер., м. Миколаїв, 24-25 листопада 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 19-21.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10595-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleНаціональні особливості продовольчої безпеки Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Трансформація фінансової системи України: тенденції та перспективи розвитку - 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-25-11-21-19-21.pdf763,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.