Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10595
Назва: Національні особливості продовольчої безпеки України
Автори: Работін, Ю. А., науковий керівник
Rabotin, Yu., scientific director
Ворона, О. Р.
Vorona, O.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Ворона О. Р. Національні особливості продовольчої безпеки України// Трансформація фінансової системи України: тенденції та перспективи розвитку : матеріали V всеукр. наук.-практ. конфер., м. Миколаїв, 24-25 листопада 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 19-21.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10595
Розташовується у зібраннях:Трансформація фінансової системи України: тенденції та перспективи розвитку - 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk-tez-25-11-21-19-21.pdf763,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.