Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10634
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБанєва, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorBaneva, Irina-
dc.date.accessioned2022-01-04T13:54:58Z-
dc.date.available2022-01-04T13:54:58Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОрганізація ресторанного господарства : метод. реком. до виконання практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 241 " Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2021. 30 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10634-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОрганізація ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
organizaciya-restorannogo-gospodarstva-prakt-bakalavr-241-1.pdf1,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.