Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10634
Title: Організація ресторанного господарства
Authors: Банєва, Ірина Олексіївна
Baneva, Irina
Issue Date: 2021
Citation: Організація ресторанного господарства : метод. реком. до виконання практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 241 " Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2021. 30 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10634
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
organizaciya-restorannogo-gospodarstva-prakt-bakalavr-241-1.pdf1,38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.