Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10634| Title: | Організація ресторанного господарства |
| Authors: | Банєва, Ірина Олексіївна Baneva, Irina |
| Issue Date: | 2021 |
| Citation: | Організація ресторанного господарства : метод. реком. до виконання практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 241 " Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2021. 30 с. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10634 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| organizaciya-restorannogo-gospodarstva-prakt-bakalavr-241-1.pdf | 1,38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.