Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10648
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorКрамаренко, Олександр Сергійович-
dc.contributor.authorKramarenko, Alexander-
dc.date.accessioned2022-01-10T13:04:44Z-
dc.date.available2022-01-10T13:04:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТехнологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : О. І. Петрова, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10648-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловостіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-polisaharidiv-laborat-181.pdf7,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.