Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1064
Title: Технологія вирощування телят у молочний період
Технология выращивания телят в молочный период
The technology of growing calves in the dairy season
Authors: Підпала, Тетяна Василівна
Гребенюк, Наталія Вікторівна
Подпалая, Татьяна Васильевна
Гребенюк, Наталья Викторовна
Podpalaya, Tatiana
Grebenuk, Natalia
Keywords: Технологія
телята
молозиво
вирощування
бугайці
жива маса
приріст
Технология
выращивание
бычки
живая масса
прирост
Тechnology
calves
colostrum
cultivation
steers
live weight
growth
Issue Date: 2014
Citation: Підпала Т. В. Технологія вирощування телят у молочний період / Т. В. Підпала, Н. В. Гребенюк // Вісник Сумського національного аграрного університету. Сер. : Тваринництво. – 2014. – Вип. 2/1 (24). – С.157-160.
Abstract: Досліджено технологію вирощування бугайців різних порід у молочний період. Доведено, що випоювання, консервованого методом заморожування, якісного молозива та утримання телят в індивідуальних будиночках-вольєрах сприяє формуванню здорових, міцних тварин з живою масою 77,9-80,7 кг у віці 49,1-51,3 днів.
Исследовано технологию выращивания бычков разных пород в молочный период. Доведено, что выпаивание, консервированного методом замораживания, качественного молозива и содержание телят в индивидуальных домиках-вольерах способствует формированию здоровых, крепких животных с живой массой 77,9-80,7 кг в возрасте 49,1-51,3 дня.
Investigated cultivation technology steers of different breeds in the milk period. Informed that desoldering, canned by freezing, colostrum quality and content of calves in individual houses, aviaries promotes the formation of healthy, strong animals with a body weight 77,9-80,7 49,1-51,3 kg aged days.
Description: Науковий керівник Підпала Тетяна Василівна
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1064
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підпала_ Гребенюк_15.docx37,86 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.