Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1065
Title: | Характеристика якісних показників яловичини бугайців різної вгодованості Характеристика качественных показателей говядины бычков разной откормленности. Description of quality indexes of bulls with different mass. |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila Григор’єва, Г. С. Григорьева, А. С. Grygoreva, A. |
Keywords: | Бугайці вгодованість яловичина активна кислотність вологоутримуюча здатність питома вага Крупный рогатый скот порода бычки активная кислотность влагоудерживающая способность удельный вес Сattle breed bulls active acidity ability specific gravity |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Стріха Л. О. Характеристика якісних показників яловичини бугайців різної вгодованості / Л. О. Стріха, Г. С. Григор’єва // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2013 – Вип. 4 (76), Т. 2, Ч. 2. – С. 159-163. |
Abstract: | Викладено результати досліджень впливу вгодованості бугайців української червоної молочної породи на якісні показники яловичини. Встановлено, що кращими показниками характеризувалась яловичина бугайців з високою живою масою Изложены результаты исследований влияния откормленности бычков украинской красной молочной породы на качественные показатели говядины. Установлено, что лучшими показателями характеризовалась говядина бычков с высокой живой массой The results of researched influence of fattened bulls of Ukrainian red suckling breed are expounded on the quality indexes of beef are given. It is set that the best indexes had the bull with high living маss |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1065 |
Appears in Collections: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2013. - Вип. 4 (76). - Т. 2. - Ч. 2. Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
visnik_2013-4(76)-tom2-ch2.pdf | 5,38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.