Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1067
Назва: | Організаційна культура як фактор розвитку інновацій у сільськогосподарських підприємствах Организационная культура как фактор развития инноваций в сельскохозяйственных предприятиях Organizational culture as factor of development of innovation in agricultural enterprises |
Автори: | Каращук, Лариса Миколаївна Каращук, Лариса Николаевна Karashchuk, Larisa |
Ключові слова: | Організаційна культура інновації інноваційна культура сільськогосподарські підприємства Организационная культура инновации инновационная культура сельскохозяйственные предприятия Organizational culture innovation innovation culture agricultural enterprises |
Дата публікації: | 2012 |
Бібліографічний опис: | Каращук Л. М. Організаційна культура як фактор розвитку інновацій у сільськогосподарських підприємствах / Л. М. Каращук // Вісник аграрної науки Причорномор’я. - 2012. - Вип. 4 (68), Т. 1. - C. 48-57. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив організаційної культури на інноваційну спрямованість сільськогосподарських підприємств; за допомогою моделі К. Камерона та Р. Куінна, визначено домінуючий тип організаційної культури та означено шляхи його зміни. Исследовано влияние организационной культуры на инновационную направленность сельскохозяйственных предприятий; при помощи модели К. Камерона и Р. Куинна, определен доминирующий тип организационной культуры и намечены пути его изменения. The influence of organizational culture on innovative orientation of agricultural enterprises is analyzed. The dominant type of organizational culture and ways of its change is identified by means of K. Сameron and R. Quinn model. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1067 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2 СТАТЬЯ .doc | 134 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.