Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10699
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kurepin, Vyacheslav, scientific director | - |
dc.contributor.author | Погорєлова, О. В. | - |
dc.contributor.author | Pogorelova, O. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-12T09:34:00Z | - |
dc.date.available | 2022-01-12T09:34:00Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Погорєлова О. В. Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ ПП «Малицький» Миколаївський області // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві: матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 508-512. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10699 | - |
dc.description.abstract | Ефективність трудової діяльності людини в значній мірі залежить від предмета і знарядь праці, працездатності організму, організації робочого місця, гігієнічних факторів виробничого середовища, які характеризуються умовами праці. Умови праці на виробництві диференціюються залежно від фактично визначених рівнів факторів виробничого середовища порівняно із санітарними нормами, правилами, гігієнічними нормативами, а також з урахуванням можливого шкідливого впливу їх на стан здоров’я працюючих. | uk_UA |
dc.description.abstract | The effectiveness of human labor largely depends on the subject and tools, the body's ability to work, the organization of the workplace, the hygienic factors of the production environment, which are characterized by working conditions. Working conditions at work are differentiated depending on the actual levels of factors of the production environment compared to sanitary norms, rules, hygiene standards, as well as taking into account their possible harmful effects on the health of workers. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | Предмети і знаряддя праці | uk_UA |
dc.subject | умови праці | uk_UA |
dc.subject | класифікаційні ознаки | uk_UA |
dc.subject | очищення повітря | uk_UA |
dc.subject | шкідливі пари | uk_UA |
dc.subject | джерела шуму | uk_UA |
dc.subject | виробниче устаткування | uk_UA |
dc.subject | правила безпеки | uk_UA |
dc.subject | Objects and tools | uk_UA |
dc.subject | working conditions | uk_UA |
dc.subject | classification features | uk_UA |
dc.subject | air purification | uk_UA |
dc.subject | harmful vapors | uk_UA |
dc.subject | noise sources | uk_UA |
dc.subject | production equipment | uk_UA |
dc.subject | safety rules | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ ПП «Малицький» Миколаївський області | uk_UA |
dc.title.alternative | Technology of production of boiled sausages in the conditions of LLC PE "Malytsky" of the Nikolaev area | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
508-512.pdf | 434,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.