Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10699
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКурепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKurepin, Vyacheslav, scientific director-
dc.contributor.authorПогорєлова, О. В.-
dc.contributor.authorPogorelova, O.-
dc.date.accessioned2022-01-12T09:34:00Z-
dc.date.available2022-01-12T09:34:00Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПогорєлова О. В. Технологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ ПП «Малицький» Миколаївський області // Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві: матеріали Всеукраїнської науково-теоретичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24 листопада 2021 р. Миколаїв : МНАУ, 2021. С. 508-512.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10699-
dc.description.abstractЕфективність трудової діяльності людини в значній мірі залежить від предмета і знарядь праці, працездатності організму, організації робочого місця, гігієнічних факторів виробничого середовища, які характеризуються умовами праці. Умови праці на виробництві диференціюються залежно від фактично визначених рівнів факторів виробничого середовища порівняно із санітарними нормами, правилами, гігієнічними нормативами, а також з урахуванням можливого шкідливого впливу їх на стан здоров’я працюючих.uk_UA
dc.description.abstractThe effectiveness of human labor largely depends on the subject and tools, the body's ability to work, the organization of the workplace, the hygienic factors of the production environment, which are characterized by working conditions. Working conditions at work are differentiated depending on the actual levels of factors of the production environment compared to sanitary norms, rules, hygiene standards, as well as taking into account their possible harmful effects on the health of workers.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectПредмети і знаряддя праціuk_UA
dc.subjectумови праціuk_UA
dc.subjectкласифікаційні ознакиuk_UA
dc.subjectочищення повітряuk_UA
dc.subjectшкідливі париuk_UA
dc.subjectджерела шумуuk_UA
dc.subjectвиробниче устаткуванняuk_UA
dc.subjectправила безпекиuk_UA
dc.subjectObjects and toolsuk_UA
dc.subjectworking conditionsuk_UA
dc.subjectclassification featuresuk_UA
dc.subjectair purificationuk_UA
dc.subjectharmful vaporsuk_UA
dc.subjectnoise sourcesuk_UA
dc.subjectproduction equipmentuk_UA
dc.subjectsafety rulesuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва варених ковбас в умовах ТОВ ПП «Малицький» Миколаївський областіuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of production of boiled sausages in the conditions of LLC PE "Malytsky" of the Nikolaev areauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми безпеки життєдіяльності людини в сучасному суспільстві - 2021
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
508-512.pdf434,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.