Статті студентів МНАУ Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 541 до 560 з 2756
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Цифрова трансформація в сфері вищої освітиПолторак, Анастасія Сергіївна, науковий керівник; Poltorak, Anastasiya, scientific director; Балицька, Д. О.
2023Методика та інструменти управління просуванням інтернет-магазинуТітова, К. В.
2023Стратегія просування інтернет-магазину в соціальних мережахАнікієнко, А. Р.
2023Предиктивна аналітика у процесах фінансового прогнозуванняХилько, Іван Іванович; Khilko, Ivan; Кугляр, А. А.
2023Теоретичні засади фінансового забезпечення відтворення основних засобів підприємства в сучасних умовахІваненко, Тетяна Яківна; Ivanenko, Tetyana; Пшеничний, І. С.
2023Стратегічне впровадження інновацій у сільському господарстві через процеси управління змінамиКрайній, Володимир Олексійович; Krainii, Volodymyr; Асмолов, А. Т.
2023Державне регулювання розвитку соціального підприємництва в умовах воєнного стануІваненко, Тетяна Яківна; Ivanenko, Tetyana; Зозуля, О. В.
2023Управління громадськими організаціями та їх психологічна стійкість під час війниКурган, Ю. О.
2023Механізм забезпечення принципу гендерної рівностіКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Сидорук, Д. В.
2023Гендерна рівність - запорука успішного та сталого бізнесуКлючник, Альона Володимирівна; Klyuchnik, Alena; Гринюк, Є. О.
2023Жінки-підприємниці під час війни: досягнення та викликиІваненко, В. С.; Ivanenko, V.
2023Цифрова трансформація менеджменту в готельно-ресторанному бізнесіПолторак, Анастасія Сергіївна, науковий керівник; Poltorak, Anastasiya, scientific director; Тимченко, А. В.
2023Використання цифрових технологій в управлінні та маркетингу в готельно-ресторанному бізнесіБанєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Шаркова, В. Ю.
2023Використання штучного інтелекту при створенні меню для вечіркиПархоменко, Олександр Юрійович, науковий керівник; Гнидюк, Е. М.
2023Проблеми розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесів в Одеській областіПіюренко, Ілона Олексіївна, науковий керівник; Pіyurenko, Ilona, scientific director; Шаркова, В. Ю.
2023Стан туризму в Україні на 2022 -2023 рокиХилько, Іван Іванович, науковий керівник; Khilko, Ivan, scientific director; Москаленко, Я. О.
2023Толерантність як людська якістьБорко, Тетяна Миколаївна, науковий керівник; Borko, Tetiana, scientific director; Гайдай, Д.
2023Розвиток толерантності як ключової людської якості в умовах сучасного суспільстваМірошкіна, Наталія Валеріївна, науковий керівник; Miroshkina, Nataliya, scientific director; Воробйова, С.
2023Толерантність – це повага права іншого бути таким, яким він єДовгаль, Олена Валеріївна, науковий керівник; Dovhal', Olena, scientific director; Бойко, К.
2023Вплив воєнних подій на міграційні процеси регіонів УкраїниВершинін, М. П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 541 до 560 з 2756