Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22652
Назва: Fermentation activity of various strains of microorganisms in yogurt production
Автори: Rukavytsia, D.
Каратєєва, Олена Іванівна
Karateeva, Helena
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Rukavytsia D., Karatіeіeva O. Fermentation activity of various strains of microorganisms in yogurt production. The driving force of science and trends in its development : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the IX International Scientific and Theoretical Conference, November 7, 2025. Strasbourg, French Republic: International Center of Scientific Research. P. 69-73.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22652
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
69-73.pdf538,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.