Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10804
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолосюк, Юрій Вікторович-
dc.contributor.authorVolosyuk, Yuriy-
dc.date.accessioned2022-01-20T07:37:29Z-
dc.date.available2022-01-20T07:37:29Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationІнформатика та інформаційні технології : метод. реком. до виконання практичних робіт здобувачами вищої освіти ступеня «бакалавр» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми навчання / уклад. Ю. В. Волосюк. Миколаїв : МНАУ, 2020. 96 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10804-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleІнформатика та інформаційні технологіїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
informatika-ta-informacijni-tehnologiyi-bakalavr-181.pdf3,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.