Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10804
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волосюк, Юрій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Volosyuk, Yuriy | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-20T07:37:29Z | - |
dc.date.available | 2022-01-20T07:37:29Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Інформатика та інформаційні технології : метод. реком. до виконання практичних робіт здобувачами вищої освіти ступеня «бакалавр» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми навчання / уклад. Ю. В. Волосюк. Миколаїв : МНАУ, 2020. 96 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10804 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Інформатика та інформаційні технології | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Обліково-фінансовий факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
informatika-ta-informacijni-tehnologiyi-bakalavr-181.pdf | 3,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.