Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10804
Назва: Інформатика та інформаційні технології
Автори: Волосюк, Юрій Вікторович
Volosyuk, Yuriy
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Інформатика та інформаційні технології : метод. реком. до виконання практичних робіт здобувачами вищої освіти ступеня «бакалавр» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми навчання / уклад. Ю. В. Волосюк. Миколаїв : МНАУ, 2020. 96 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10804
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
informatika-ta-informacijni-tehnologiyi-bakalavr-181.pdf3,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.