Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10850
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фисенко, Інна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Fysenko, Ynna | - |
dc.contributor.editor | Пустова Ольга Григорівна, редактор | - |
dc.contributor.editor | Ткаченко Діна Віталіївна, редактор | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-21T11:48:30Z | - |
dc.date.available | 2022-01-21T11:48:30Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Безпека та якість продуктів харчування : рекомендаційний покажчик літератури / уклад. І. А. Фисенко ; за ред. О. Г. Пустова, Д. В. Ткаченко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 68 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10850 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Безпека та якість продуктів харчування | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bezpeka_charch_2021.pdf | 605,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.