Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10850
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФисенко, Інна Анатоліївна-
dc.contributor.authorFysenko, Ynna-
dc.contributor.editorПустова Ольга Григорівна, редактор-
dc.contributor.editorТкаченко Діна Віталіївна, редактор-
dc.date.accessioned2022-01-21T11:48:30Z-
dc.date.available2022-01-21T11:48:30Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБезпека та якість продуктів харчування : рекомендаційний покажчик літератури / уклад. І. А. Фисенко ; за ред. О. Г. Пустова, Д. В. Ткаченко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10850-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleБезпека та якість продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bezpeka_charch_2021.pdf605,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.