Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10850
Назва: Безпека та якість продуктів харчування
Автори: Фисенко, Інна Анатоліївна
Fysenko, Ynna
Пустова Ольга Григорівна, редактор
Ткаченко Діна Віталіївна, редактор
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Безпека та якість продуктів харчування : рекомендаційний покажчик літератури / уклад. І. А. Фисенко ; за ред. О. Г. Пустова, Д. В. Ткаченко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 68 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10850
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні покажчики (Наукова бібліотека)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bezpeka_charch_2021.pdf605,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.