Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10870
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шебаніна, Олена В’ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Shebanina, Elena | - |
dc.contributor.author | Клочан, Віра Павлівна | - |
dc.contributor.author | Klochan, Vera | - |
dc.contributor.author | Могильницька, Алла Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Mohyl'nyts'ka, Alla | - |
dc.contributor.author | Клочан, Ірина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Klochan, Irina | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Світлана Іванівна | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Svetlana | - |
dc.contributor.author | Крайній, Володимир Олексійович | - |
dc.contributor.author | Krainii, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Хилько, Іван Іванович | - |
dc.contributor.author | Khilko, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-25T14:37:03Z | - |
dc.date.available | 2022-01-25T14:37:03Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Системний підхід використання методів математичного моделювання. (Моделювання технологічних процесів і систем) : конспект лекцій для підготовки здобувачів вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня, ступеня доктора філософії за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та спеціальністю 201 «Агрономія» / уклад. : О. В. Шебаніна, В. П. Клочан, А. М. Могильницька та ін. Миколаїв : МНАУ, 2019. 90 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10870 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Системний підхід використання методів математичного моделювання. (Моделювання технологічних процесів і систем) | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sbsntv_Modeliuvannia.pdf | 3,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.