Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11008
Назва: Метрологічні підходи контролю якості продукції тваринного походження на експорт в умовах ТОВ «ПРАЙМ ШИППІНГ» м. Миколаїв
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Козуб, Лілія
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Козуб Л. Метрологічні підходи контролю якості продукції тваринного походження на експорт в умовах ТОВ «ПРАЙМ ШИППІНГ» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2022. 84 с.
Короткий огляд (реферат): Випускна магістерська робота складається з вступу, огляду літератури, матеріалу та методики досліджень, результатів власних досліджень, висновків та пропозицій, списку використаної літератури. Робота виконана на 84 сторінках друкованого тексту, містить 8 таблиць, 3 рисунки та 1 формулу. Список літератури складає 64 літературних джерела та періодичних видань. Темою роботи є метрологічні підходи контролю якості продукції тваринного походження на експорт в умовах ТОВ «Прайм Шиппінг» м. Миколаїв. Об’єктами дослідження була продукція тваринного походження (партія напівфабрикатів), яка надійшла на ТОВ «Прайм Шиппінг». Метою роботи було покращити процес контролю якості продукції тваринного походження на експорт в умовах ТОВ «Прайм Шиппінг» за рахунок вдосконалення вагового обладнання підприємства. Для реалізації зазначеної мети було поставлено перелік питань, які підлягали дослідженню: - проаналізувати організацію контролю якості продукції на підприємстві; - встановити фактори (критерії), які впливають на вибраковку продукції; - дослідити методику повірки та калібрування вагів ВУ-3/150; - розрахувати ефективність процесу зважування експортної продукції в залежності від виду вагового обладнання; - встановити економічну ефективність застосування тензометричних датчиків ваги CZLA 42 та CZL-A6. Під час проведення досліджень було визначено особливості організації контролю якості продукції на підприємстві; досліджено фактори, які впливають на вибраковку продукції; вивчено методику повірки та калібрування електронних вагів ВУ-3/150; проведено порівняльну характеристику ефективності процесу зважування експортної продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11008
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Козуб_ОС152_М.pdf1,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.