Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11014
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStarodubets, Aleksey, scientific director-
dc.contributor.authorКравченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorKravchenko, Helen-
dc.date.accessioned2022-02-15T13:22:09Z-
dc.date.available2022-02-15T13:22:09Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКравченко О. О. Метрологічне забезпечення оцінки якості насіння сільськогосподарських культур в умовах ТОВ СП «НІБУЛОН» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2022. 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11014-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота викладена на 72 сторінках комп’ютерного тексту, містить 15 таблиць, 4 рисунки, При написанні роботи використано 43 літературних джерела. Тема кваліфікаційної роботи: «Метрологічне забезпечення оцінки якості насіння сільськогосподарських культур в умовах ТОВ СП «НІБУЛОН» м. Миколаїв». Об’єкт дослідження – процес забезпечення оцінки якості насіння ріпаку та сої. Мета роботи – дослідження якісних показників насіння ріпаку та сої та його метрологічне забезпечення. Для досягнення зазначеної мети було поставлено наступні завдання: надати етапи метрологічного забезпечення оцінювання якості ріпаку та сої; дослідити основні показники якості насіння ріпаку та сої для промислової переробки; оцінити якісні показники насіння ріпаку та сої за вологістю та засміченістю; дослідити особливості зберігання сої та ріпаку; розрахувати економічну ефективність. Встановлено, що показники якості насіння ріпаку та сої знаходилися в межах допустимих норм і не перевищували регламентів стандарту. Масова частка домішок в товарних партіях ріпаку найбільшою була представлена олійними домішками 5,61 %, найменше – насіння сторонніх культур 0,08 %. За рахунок впровадження процесу сушіння насіння сільськогосподарських культур в умовах ТОВ СП «НІБУЛОН» при постійній його вентиляції на підприємстві підвищується його якість, відповідно і рентабельність виробництва, яка склала для ріпаку 20,0 %, а для сої 18,7 %.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМетрологічне забезпечення оцінки якості насіння сільськогосподарських культур в умовах ТОВ СП «НІБУЛОН» м. Миколаївuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)
Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Кравченко_ОС152_М.pdf626,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.