Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11014
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Starodubets, Aleksey, scientific director | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Kravchenko, Helen | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-15T13:22:09Z | - |
dc.date.available | 2022-02-15T13:22:09Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко О. О. Метрологічне забезпечення оцінки якості насіння сільськогосподарських культур в умовах ТОВ СП «НІБУЛОН» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / наук. керівник О. О. Стародубець. Миколаїв : МНАУ, 2022. 74 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/11014 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота викладена на 72 сторінках комп’ютерного тексту, містить 15 таблиць, 4 рисунки, При написанні роботи використано 43 літературних джерела. Тема кваліфікаційної роботи: «Метрологічне забезпечення оцінки якості насіння сільськогосподарських культур в умовах ТОВ СП «НІБУЛОН» м. Миколаїв». Об’єкт дослідження – процес забезпечення оцінки якості насіння ріпаку та сої. Мета роботи – дослідження якісних показників насіння ріпаку та сої та його метрологічне забезпечення. Для досягнення зазначеної мети було поставлено наступні завдання: надати етапи метрологічного забезпечення оцінювання якості ріпаку та сої; дослідити основні показники якості насіння ріпаку та сої для промислової переробки; оцінити якісні показники насіння ріпаку та сої за вологістю та засміченістю; дослідити особливості зберігання сої та ріпаку; розрахувати економічну ефективність. Встановлено, що показники якості насіння ріпаку та сої знаходилися в межах допустимих норм і не перевищували регламентів стандарту. Масова частка домішок в товарних партіях ріпаку найбільшою була представлена олійними домішками 5,61 %, найменше – насіння сторонніх культур 0,08 %. За рахунок впровадження процесу сушіння насіння сільськогосподарських культур в умовах ТОВ СП «НІБУЛОН» при постійній його вентиляції на підприємстві підвищується його якість, відповідно і рентабельність виробництва, яка склала для ріпаку 20,0 %, а для сої 18,7 %. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Метрологічне забезпечення оцінки якості насіння сільськогосподарських культур в умовах ТОВ СП «НІБУЛОН» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом_Кравченко_ОС152_М.pdf | 626,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.